Tak for din interesse.
Kontakt mig på mobiltelefon (00 34) 669 713 637
eller mail og få opgaven sat i gang.

Du kan også udfylde formularen nedenfor.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig på min mobil telefon, men jeg vil ikke altid være i stand til at tage telefonen. I så fald kan du lægge en besked i min voicemail med dit navn og mobilnummer. Jeg vil efterfølgende vende tilbage med en uforpligtende samtale om din sag.

 

 

Walking in the cold sea water

Vi ser frem til

at hjælpe dig

Testimonials

Hvad siger vores kunder om os?

Jeg skulle fra Danmark sende en skrivelse til et spansk telefonselskab om et tvistmål. Jesper-assistance oversatte brevet fra dansk til spansk og sørgede for en forsendelse med anbefalet post. Hurtig og professionel ekspedition.

B. Baltzer

Jesper-assistance hjalp mig med at fremskaffe en kopi af mit corona-pas inden afrejse til Danmark. Et uundværligt dokument i disse tider.

Jesper N.

Jesper-assistance hjalp mig og min familie med oversættelser under mødet med notar og sørgede for at indgå kontrakt med el- og vandselskaberne. Derudover gav han os gratis rådgivning om betaling af ejendomsskat og kontakt til byggefirmaets eftersalgsafdeling. Det var en værdat hjælp under anskaffelsen af vores feriebolig.

M. Berrached

Vi har gennem jesper-assistance fået adgang til den offentlige, spanske sygesikring. Dette er som sukkersyge patient (Bodil) uundværligt at råde over den nødvendige medicin under vores forlængede ophold i Spanien. Tak for hjælpen!

B&M Schelde